Det var ett tag sedan jag skrev här. För att göra historien kort: var mitt inne i min diet, allt kändes bra… Eller någorlunda iallafall. Och BAAAAAM: lunginflammation. Förstod inte vad som va fel när luften tog slut på gymmet under mitt pass. Mkt stress och mkt att göra gjorde att jag förträngde alla symptom. Jag blev sängliggande i nästan 4 veckor och sex veckor av träning försvann.image

Det var som att springa rak in i en betong vägg. Jag tappade allt, fruktansvärd ångest. Jag gick riktigt vilse och gjorde många felsteg som jag

Det var ett tag sedan jag skrev här. För att göra historien kort: var mitt inne i min diet, allt kändes bra… Eller någorlunda iallafall. Och BAAAAAM: lunginflammation. Förstod inte vad som va fel när luften tog slut på gymmet under mitt pass. Mkt stress och mkt att göra gjorde att jag förträngde alla symptom. Jag blev sängliggande i nästan 4 veckor och sex veckor av träning försvann.

Det var som att springa rak in i en betong vägg. Jag tappade allt, fruktansvärd ångest. Jag gick riktigt vilse och gjorde många felsteg som jag ångrar, tappade träningsglädjen och ville inte längre något.

Nu är jag tillbaka!

ångrar, tappade träningsglädjen och ville inte längre något.

Nu är jag tillbaka!