Om mig

image1.jpgMålinriktad. Social. Stark. Inspirerande. Kunnig. Alltid glad. Det är så här personer i min omgivning ser mig, och det är så jag gärna ser mig själv. 

– Lic. internationell personlig tränare
– Högskoleexamen i Grafisk design och webbutveckling
– Arbetar aktivt som webbdesigner

När jag var liten var jag överallt och testade alla typer av aktiviteter; fotboll, dans, gymnastik, klättring, cheerleading, ridning, skytte och diverse instrument. Det som verkligen fastnade för  var klättringen och ridning, dock fick jag ge upp klättringen när hästarna började ta för mycket tid.

Under åren som har passerat har jag ägnat otroligt många timmar åt hästar,mestadels dressyr. Vi har haft eget stall, varit inhyrda – förhållandena har varierat men hästarna har bestått. Våghalsig och ung, grunden till ridrelaterade skador. Efter x antal olyckor har jag nu övergått till annan träning, då kroppen inte riktigt ville hålla för den ridning jag ville ägna mig åt. Jag kom i kontakt med styrketräning när jag rehabtränade efter ridolyckor, men det var inte förrän jag började plugga Grafisk design och webbutveckling vid Tekniska högskolan i Jönköping som började styrketräna regelbundet. För att finansiera mitt gymkort arbetade jag på Friskis o Svettis som spinningvärd.

På den vägen har träningslivet fortsatt.Nu bor jag i Gislaved och här  tar emot kunder för personlig träning samt instruerar i spinning och x-fit på Motion och Hälsa. Vill du veta mer om mig? Kom och drick en kopp kaffe med mig på gymmet.