Personlig träning

En licensierad Personlig Tränare utformar din träning efter dig och dina mål. Lär dig gymträna rätt, få kostråd och träningspepp.

Tänk om du skulle ha en träningspartner som inte tänker på något annat än hur just din träning kan bli roligare och mer effektiv. En träningspartner peppar dig när du känner dig lite omotiverad och glädjas tillsammans med dig när du når målen. Jag som personlig tränare (PT) hos Motion och Hälsa är utbildad, licensierad och har en bred kunskap om allt från kost till motivation och träningsformer.

Oavsett om du vill öka i muskelmassa, bli smidig på dansgolvet, förbättra golfsvingen, orka springa milen eller så kanske du bara vill gå ner i vikt så kan jag hjälpa dig. Självklart kan du också få hjälp att rehabilitera skador eller förebygga problem. Prova att träna med en välutbildad personlig tränare (PT) från Motion och Hälsa, det kommer utan tvekan förbättra dina resultat.

Personkemi är viktigt
Jag tycker det är a och o att du får en personlig tränare som du trivs med. Och tvärtom. Hen är ju den personen som ska hjälpa dig att uppnå dina mål. Därför får du alltid träffa mig för en kostnadsfri konsultation innan vi kör igång

Så här går det till
Samarbetet med en personlig tränare (PT) börjar alltid med en behovsanalys och en livsstilsanalys. Vi går igenom vad du har för erfarenhet av träning och om du har några sjukdomar eller skador som påverkar din träning. Vi går även igenom hur din livssituation ser ut, vilka möjligheter du har att träna, hur mycket du vill träna och vilka resultat du vill uppnå eller vilka mål du vill sätta upp.

Inför varje träning planerar jag, som din PT, ditt träningsprogram och dokumenterar dina resultat så du enkelt kan följa dina framsteg.